SHOALS STORYTELLING FESTIVAL 2023 FAQs

Closed by CSS

No Content.

LOCATION:

The 2022 Shoals Storytelling Festival will be held at Shoals Theatre – 123 N Seminary St. – Florence, AL 35630.

HOW DO I ACCESS AND PRINT MY TICKETS
Our ticketing system will send you an email with download links to your tickets following your purchase. If for any reason you do not receive the email or misplace your tickets before the festival, you can always log into etix.com and use the “ORDER LOOKUP” link in the menu, or here: Shoals Storytelling etix ORDER LOOKUP and download your tickets again at any time.

Here is a link to REPRINT TICKETS: REPRINT TICKETS

FESTIVAL TICKET OPTIONS:
PURCHASE TICKETS HERE

ENTIRE THREE-DAY FESTIVAL – $70

THURSDAY ONLY – $20

7:00 p.m. – 9:00 p.m.

Melissa Foster 6:55 p.m. – 7:00 p.m. (Emcee 5 min)
1. Walt Aldridge 7:00-7:45 (45 min)
2. Josh Goforth 7:45-8:00 (15 min)
3. Bill Harley 8:00-8:15 (15min)
4. Dolores Hydock 8:15-8:30 (15 min)
5. Sheila Arnold 8:30-8:45 (15 min)
6. Bil Lepp 8:45-9:00 (15 min)

FRIDAY ONE DAY ONLY – $50

9:00 a.m. – 9:00 p.m.

FRIDAY Morning 8:50-12:00 noon

Melissa Foster 8:50-8:55 Emcee (5 min)
1. Eric Kirkman 8:55 – 9:10 (15 min)
2. Bil Lepp 9:10-9:40 (30 min)
3. Bill Harley 9:40-10:10 (30 min)
4. Sheila Arnold 10:10-10:40 (30 min)
5. BREAK 10:40-10:55 (15 min)
6. Josh Goforth 10:55 – 11:25 (30 min)
7. Dolores Hydock 11:25 – 11:55 (30 min)

LUNCH BREAK 12:00 noon- 2:00 p.m.

Friday Afternoon 2:00-5:00

Melissa Foster 2:00 p.m. – 2:05 p.m.
1. Dolores Hydock 2:05 – 2:35 (30 min)
2. Josh Goforth 2:35 – 3:05 (30 min)
3. Sheila Arnold 3:05- 3:35 (30 min)
4. BREAK 3:35 – 3:45 (10 min)
5. Bill Harley 3:45 – 4:20 (35 min)
6. Bil Lepp 4:20-4:55 (35 min)

5:00 p.m. – 7:00 p.m. – SUPPER BREAK

Friday Evening 7:00 p.m. – 9:00 p.m.

Melissa Foster 6:55 p.m. – 7:00 p.m.
1. Bill Harley 7:00 – 7:25 (25 min)
2. Sheila Arnold 7:25 – 7:50 (25 min)
3. Dolores Hydock 7:50 – 8:15 (25 min)
4. Josh Goforth 8:15 – 8:40 (25 min)
5. Bil Lepp 8:40 – 9:05 (25 min)

SATURDAY ONE DAY ONLY – $50

9:00 a.m. – 9:00 p.m.

Saturday Morning 9:00 a.m. – 12:00 noon

Melissa Foster 8:55 – 9:00 Emcee (5 min)
1. Sheila Arnold 9:00 a.m. – 9:40 a.m. (40 min)
2. Bill Lepp 9:40 a.m. – 10:20 a.m. (40 min)
3. BREAK 10:20 a.m. – 10:35 a.m. (15 min)
4. Bill Harley 10:35 a.m. – 11:15 a.m. (40 min)
5. Josh Goforth 11:15 a.m. -11:55 a.m. (40 min

Saturday Afternoon 2:00 p.m. – 5:00 p.m.

Melissa Foster 1:55 p.m. – 2:00 p.m.
1. Dolores Hydock/Bobby Horton 2:00 p.m.- 3:00 p.m. (1 hr)
2. Josh Goforth 3:00 p.m. – 3:30 p.m. (30 min)
3. Sheila Arnold 3:30 p.m. – 4:00 p.m. (30 min)
4. BREAK 4:00 p.m. – 4:10 p.m. (10 min)
5. Bill Harley 4:10 p.m. – 4:35 p.m. (25 min)
6. Bil Lepp 4:35 p.m. -5:00 p.m. (25 min)
5:00 p.m. – 7:00 p.m. SUPPER BREAK

Saturday Evening 7:00 p.m. – 9:00 p.m.

Melissa Foster 6:55 p.m. Emcee (5 min)
1. TOAS (Three on a String) 7:00 p.m. – 7:45 p.m.(40 min)
2. Sean Dietrich 7:55 p.m. – 9:15 p.m. (1 hr 20 min.)

PURCHASE TICKETS HERE

HOTELS:

Hampton Inn & Suites – Florence Downtown – Click to dial 855-605-0317
Hampton Inn & Suites – Florence Midtown – Shoals Storytelling Festival Discount Link – Book Online
Marriott Shoals Hotel & Spa – Book Online

RV PARKS:

McFarland Park – 200 James M Spain Dr. Florence, AL 35630 – Click to dial 256-740-8817
Heritage Acres RV Park – 1770 Neil Morris Rd. Tuscumbia, AL 35674 – Click to dial 256-383-7368
Tuscumbia RV Park – 116 Florida Lane Tuscumbia, AL 35674 – Click to dial 256-383-2363

SHOALS STORYTELLING FESTIVAL
2024 SCHEDULE OF EVENTS

 

Schedule Coming Soon!